Allestekoop
  Uitgebreid zoeken 
Members
 
 • twitter
 • facebook
 • social_img3
 • social_img4

Welkom bij Allestekoop !

Allestekoop is unieke manier en combinatie van handelen en community in een, welke verkopers en kopers de mogelijkheid biedt om op verschillende manieren zijn of haar producten aan te bieden.

Alle transacties en of handelingen tussen kopers en verkopers worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden, zodat iedere eventuele schending of overtreding door welke partij dan ook voor u en ons kunnen worden gezien, zodat wij van Allestekoop een veilige en betrouwbare omgeving voor zowel kopers als verkopers kunnen maken.

Om geen spam en ongevraagde andere berichten van bezoekers te ontvangen is hebben wij een gouden regel:

Geen contactgegevens in de vorm van emailadressen of andere berichtsystemen op onze website.

Wij hopen op een aangename samenwerking en wensen je een succesvolle verkoop of koop toe

Manieren om te kopen

Neem eens de tijd om onze zeer uitgebreide help pagina's door te lezen of stel een vraag voordat je een aankoop doet via Allestekoop . Er zijn diverse tips beschikbaar om je ervaring met allestekoop wat plezieriger te maken en hoe je een betrouwbare verkoper kunt herkennen voordat je over gaat tot een aankoop. Mochten er desondanks toch vragen of bedenkingen zijn betreffende het aan te kopen product, zorg er dat altijd eerst voor contact op te nemen met de verkoper voordat je over gaat tot een aankoop, waar je misschien achteraf spijt van zult hebben.

 • * Bieden - De verkoper bepaalt een startprijs en jij kunt bieden totdat de veiling is afgelopen, diegene met het hoogste bod is de winnaar.
 • * Koop Nu - koop het product ter plekke als het een koop-nu-prijs heeft.
 • * Doe een voorstel - doe een voorstel is mogelijk bij zowel veiling als advertentieobjecten en bieden je de kans om te onderhandelen over de prijs. ( uiteraard moet de verkoper deze optie dan wel hebben ingeschakeld.)
 • * Multi-veiling - wil je meer dan een product aanschaffen? Dat is mogelijk bij de optie multi-veilingen , dus meerdere objecten in een aangeboden veiling.
 • * Ruilen - heb je producten en wil jij deze ruilen, geef dit dan op tijdens het plaatsen van je veiling. Het is niet onwaarschijnlijk dat er andere gebruikers zijn die toevallig op zoek zijn naar een gelijkwaardig product en misschien wel willen ruilen.
 • Oproepjes - kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Plaats dan een gratis oproep op ons prikbord. We houden je automatisch op de hoogte wanneer wanneer je een reactie op de oproep ontvangt.

Via onze instant Messenger kun jij nu heel snel in contact komen met de verkoper, want zodra deze is ingelogd, en de messenger heeft geopend, zie je direct zijn of haar online status bij de aangeboden items ( of  )In beide gevallen kun je direct contact nemen, zowel off- als online ontvangt de verkoper direct een zgn. kattebelletje. 
Veiligheidstips voor kopers

Allestekoop probeert zijn best te doen om onze kopers tegen fraude te beschermen. Wij kunnen dit echter niet zonder medewerking van onze gebruikers die zelf eventueel hun gezond verstand dienen te gebruiken bij een eventuele transactie die te te mooi klinkt om waar te zijn. Verdachtmakende gedragingen of transacties zijn meestal makkelijk op te sporen doordat de verkoper bijvoorbeeld zijn of haar adres of telefoonnummer net wilt doorgeven of dat het product of dienst gewoon te mooi is o waar te zijn. We raden je dan ook altijd aan om aan ons door te geven en de volgende tips te hanteren.

Leer zo veel mogelijk over het product en de verkoper

Handelen met een bekende koper of verkoper is verreweg de meest betrouwbare manier om tot een succesvolle transactie te komen. Weet met wie je zaken doet. Bekijk de feedback op de verkoper en lees hoe andere gebruikers hun transactie met de verkoper hebben ervaren. Accepteer nooit geen aanbieding om de transactie buiten Allestekoop te voltooien want dit zou een teken van een oneerlijke verkoper kunnen zijn. Stuur ook geen berichten aan de verkoper voor bijvoorbeeld extra foto's . Verkopers dienen hun producten namelijk voor iedereen zichtbaar te tonen, zodat iedereen er iets aan heeft.

Gebruik een veilig betalingsmiddel

Wees op je hoede voor verkopers die uitsluitend niet-beveiligde betaalmethodes gebruiken, zoals bijvoorbeeld Western Union Bank, MoneyGram en de HSBC Bank. Deze betalingsmethoden zijn bijzonder moeilijk om terug te vorderen zodra ze zijn uitbetaald. Als voorzorgsmaatregel , raden wij ten strengste betalingen aan met veilige betalingenmethoden zoals Paypal, Moneybookers, Ideal of creditcards wanneer je een aankoopt doet.

Lees het beleid van de verkoper over verzending, betaling en het retourneren

Kijk en vraag eventueel naar het verzending, betaling en- retourbeleid op de verkoper zijn of haar winkelpagina. Ben je niet zeker van je zaak of het product of retourbeleid , vraag het dan voordat je een aankoop doet. Daarbij kun je denken aan de volgende vragen: Moet het object binnen een bepaalde tijd worden geretourneerd aan de verkoper.;Of een volledige terugbetaling of tegoedbon wordt aangeboden; En, of een product/verpakking dat al is geopend kan worden geretourneerd. Wie betaalt de verzendkosten voor het retourneren van objecten.

Community Functies

Allestekoop heeft een aantal leuke opties in de website waardoor er een leuke community met zeer belangrijke functies is ontstaan.

 • * Forums - de plek voor al je vragen, opmerkingen of andere leuke of minder leuke onderwerpen.
  Forums
 • * Fotoalbum - in de groepen kun jij je eigen groep of club over alles en nog wat aanmaken , met fotoalbum, vriendenlijst en zwaai jij straks misschien wel de scepter over jouw eigen groep.
  Groepen/Clubs
 • * Weblog - hoort er gewoon bij.
  Start je eigen Weblog
 • * Chat - Wil jij even lekker bijkletsen, ga dan naar onze chatbox.(Nieuw!!.)
  Ga naar de Chatboxen
 • * Games - Wil jij nog even ouderwets een spelletje spelen? dan is onze gamespagina vast iets voor jou.
  Naar de Games
Heb je vragen of opmerkingen, suggesties voor verbeteringen, of wil je ook graag meehelpen met onze website?

Je kunt ons bereiken op:

Allestekoop.com
Grote maagdenstraat 51
4524Er Sluis
Nederland
KVK-nummer: 22062421
Telefonisch:0117461703
Email via :contact